Bandırma Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Ülkesine ve değerlerine bağlı, evrensel değerlere açık, sorgulayan, donanımlı, araştırmacı, inisiyatif kullanabilen, farklı kültürlerle işbirliği geliştirebilen, hür ve bilimsel düşünme becerilerine sahip, insanlığın karşılaştığı problemleri çözme yeterliliğinde bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Hedef kitlesindeki öğrencilerden zekâ, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri veya özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek düzeyde performans gösteren ve konunun uzmanları tarafından üstün veya özel yetenekli olduğu belirlenen öğrencilere proje odaklı, yaşantısal bir eğitim vermek.

Başarılar:

Saatler: 09:00 / 20:30
Isınma: Doğalgaz-Kombi
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okul servisi yoktur. Velilerimiz ulaşımlarını kendi imkanları ile karşılamaktadırlar.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği tarama sistemi uygulanmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Kurumumuzda proje tabanlı eğitim vermektedir. Herhangi bir sınav ile ilgili çalışmamız bulunmamaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Sportif faaliyetlerimiz bulunmamaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Tubitak lise ve ortaokul araştırma projelerine sürekli kaltılım sağlanmakta. Her yıl TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı yarışmasına katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları: TUBİTAK-Erasmus-eTwinning-Çeşitli Yerel ve Özel Proje çalışmaları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus K101
Kontenjan Bilgileri: Kontenjan sınırı yoktur.
Diğer Hususlar: Kurumumuz bakanlığımızın Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlıdır. Bakanlığımızın belirlediği taramalar neticesinde öğrenci kabul etmektedir. IQ skoru 130 ve üzeri öğrencilerin proje tabanlı eğitimleri özel seçilmiş öğretmenler ile verilmektedir.

WEB - https://bandirmabilsem.meb.k12.tr

Adres - 17 EYLÜL MAH. ATATÜRK CAD. NO: 70 BANDIRMA / BALIKESİR

Kütüphane Kitap Sayısı :1100
Öğretim Şekli :Kurumumuzun öğretim sabah-öğlen-akşam şeklindedir. Dersler sabah 09:00-20:30 arasındadır. Cumartesi derslerimiz ise 09:00-19:00 arasındadır. Kurumumuzda Pazar günleri eğitim verilmemektedir.

Yerleşim Yeri - Şehir Merkezi

Adres - 17 EYLÜL MAH. ATATÜRK CAD. NO: 70 BANDIRMA / BALIKESİR