TÜBİTAK 2204-B 3.lük Derecesi

TÜBİTAK tarafından ortaokul öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlama yönünde gerçekleştirdiği ve on alanda gerçekleştirdiği proje yarışmasının bölge sonuçları açıklandı.

25.05.2023 199

2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda Danışman öğretmenliğini Nimet AYPER’in yaptığı Ece SALİŞ, Duru DURUKAN öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Değerler Eğitimi alanından “Öğrenci İle Veli Hayatın Keşfi”,projesi Bursa Bölge 3.lüğü almaya hak kazanmıştır.

Başarılarından dolayı öğrencilerimiz Ece SALİŞ ve Duru DURUKAN'ı ve danışman öğretmenimiz Nimet AYPER'i kutlar başarılartının devamını dileriz.