OKULUM DIŞARIDA(STEM)

10.06.2022 268

Bugün oynama özgürlüğüne sahip olan (arkadaşlar edin, anın içinde kaybolun, eğlenin) çocuklar yarına çok daha hazırlıklıdır. Oyun oynamak çocukların arkadaşlıklar kurmasına, kendi sınırlarını test etmesine ve kendi problemlerini çözmesine yardımcı olur.

Öğrenmeyi açık havada alan öğretmenler, bunu yapmanın çocuklar üzerindeki güçlü etkilerinden bahseder; Çocukların davranışları gelişir, tüm sınıf öğrenmek için heyecanlanır ve müfredat tarafından engellendiği düşünülen bireyler genellikle açık hava ortamında başarılı olurlar. Yetişkinler çocukluklarının en mutlu anlarına döndüklerinde, genellikle dışarıda oynamanın sevincini hatırlarlar. Oyun, çocuklara çocukluklarını yaşatmanın yanı sıra problem çözme, takım çalışması ve yaratıcılık gibi kritik yaşam becerilerini de öğretiyor.

10-06-202210-06-2022