Bandırma Bilim ve Sanat Merkezi'nin 4 projesi TEKNOFEST yarı finaline seçilmiştir.

Bandırma Bilim ve Sanat Merkezi'nin 4 projesi TEKNOFEST yarı finaline seçilmiştir.

Türkiye'nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST 2021 Teknoloji Yarışmalarında Bandırma Bilim ve Sanat Merkezi'nin 4 projesi yarı finale seçilmiştir.

20.08.2021 457

 

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST heyecanı 21-26 Eylül 2021 tarihleri arasında yeniden İstanbul'da gerçekleşecektir.

 

Bu kapsamda düzenlenen ve toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı, Türkiye'nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST 2021 Teknoloji Yarışmalarında Bandırma Bilim ve Sanat Merkezi'nin 4 projesi yarı finale seçilmiştir.

 

Ülkemiz genelinde yoğun bir başvuru ve değerlendirme sürecinin yaşandığı TEKNOFEST 2021 Teknoloji Yarışmalarında Bandırma Bilim ve Sanat Merkezi'nin; Fatih KARAOKUR danışmanlığında, Yağız Efe İnce ve İlber Eren TÜT tarafından "Tüketici Dostu Gıda Uygulaması: Ne Yediğimi Biliyorum", Mert Kemal KÜRECİ- Mehmet Efe ALTUNDAĞ- İbrahim DİNÇER tarafından "Görme Engelli Bireyler İçin Sesli Asistan Destekli Lidar Gözlüğü"  ve Tunç ŞAHİN tarafından "Toplumdaki İlkyardım Bilincini Geliştiren Mobil Uygulama: HApp" projeleri ve Nimet AYPER danışmanlığında, Metehan MIZRAK- Sare Naz AYER tarafından DGA (Denizaltı Gözlem Aracı) projesi yarı finale kalmışlardır.

 

Bandırma Bilim ve Sanat Merkezi olarak öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik ediyor, öğrencilerimizin TEKNOFEST 2021 heyecanını yaşaması temennisiyle final sürecinde başarılar diliyoruz.